2017. március 29., szerda

Könyvajánló 175

Egyre többen térnek vissza a kertészkedéshez, mert nincs is annál jobb, mint amikor a saját magunk által megtermelt zöldségekből készül az ételünk, vagy a saját kertünkben termett almát eszegetjük a kamrából... Mivel odakint már visszafordíthatatlanul itt a tavasz, a kerti munkák ideje, a losonci Phoenix Könyvesboltból is ezzel kapcsolatos könyvet ajánlanak szíves figyelmünkbe.

Jane Courtier
Kertészkedjünk egész évben!

Magyar Könyvklub, 2003

Hogy a kert évről-évre szép maradjon - ez talán a legnagyobb kihívás valamennyi hobbikertész számára. Elég azonban egy-két szakmai fogást megtanulnunk, s máris kiderülhet: nem is olyan boszorkányság a helyes növényápolás elsajátítása.
Ehhez segít hozzá ez a gazdagon illusztrált kötet, amelyben a kert talajának feljavításáról, a gyep gondozásáról, a virágos növények harmonikus telepítéséről, a rózsa metszéséről éppúgy olvashatunk, mint a gyümölcsfák ápolásáról vagy a különféle zöldségek termesztéséről.
A könyv végigvezet az év során szükséges kerti tennivalókon, és ily módon elérhetjük, hogy kertünk egész éven át örömforrásként gazdagítsa életünket.

A csaknem 200 oldalnyi kertészkedési tudnivalókat 13,90 euróért vásárolhatjuk meg a Vajansky utca 6 szám alatt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése