2017. március 29., szerda

FELHÍVÁS - ajándékozzunk könyvet!

A losonci anziksz blog rendszeres olvasói bizonyára észrevették, mennyi magyar nyelvű program, kiállítás, beszélgetés zajlik mostanában a Nógrádi Könyvtár termeiben, a rendszeres heti Ringató foglalkozásokról nem is beszélve.

Kép forrása

Óriási örömmel tölt el, hogy a könyvtár teret és lehetőséget biztosít számunkra - ingyen és bérmentve. Nagy köszönettel tartozunk érte!
Nem tudom hány losonci anziksz olvasó jár könyvtárba, olvas rendszeresen, egyet azonban biztosan tudok: a könyvtár dolgozói mindent megtesznek azért, hogy ne távozzunk tőlük csalódottan. A magyar könyvek részlegén remek és egészen friss könyvek is megtalálhatók, de a régebbi - mondhatni klasszikus - irodalom gyöngyszemei között is van miből válogatni.

A gyermekrészleg jelenleg műszaki okok miatt zárva tart, azonban szeretnék, ha a legkisebbek és az ifjúság sem távozna a könyvtárból csalódottan. Szűkös anyagi helyzetükhöz mérten vásárolják a könyveket, azonban mi is tehetünk a könyvtárért - és egyben magunkért is!

Kép forrása

A Nógrádi Könyvtár örömmel venné, ha segítenénk feltölteni a polcait 2000 után kiadott magyar nyelvű gyermek és ifjúsági könyvekkel, legyen szó akár a népszerű Harry Potterről, vagy mesekönyvekről, ifjúsági irodalomról. Megfelelő állapotban lévő korábbi kiadású mesekönyveket is szívesen fogadnak.

Kép forrása

Természetesen, akinek roskadoznak otthon a polcai a mostanában vásárolt könyvektől és szívesen szabadulna néhánytól, az is megteheti, hogy fölöslegessé vált olvasmányait felajánlja a könyvtárnak.
(Gondolok itt a felnőtteknek szánt olvasmányokra).

A könyvekkel Rácz Editet és Nagy Zorkát érdemes keresni, segítségünket előre is köszönik!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése