2016. október 13., csütörtök

Könyvajánló 152

A losonci Phoenix Könyvesbolt és Antikvárium e heti könyvajánlója szerdáról áttevődött csütörtökre, cserébe egy őszi akciót ajánl szíves figyelmünkbe. Mai ajánlatunk tehát: Ivo Toman, a szlovák olvasók köreiben közkedvelt cseh motivációs guru két könyve - magyarul. Miért ne motiválódjon az, aki épp nem találja a helyét vagy a boldogságát? A könyv ára 15 € /db, de a kettő együtt most akciósan csak 20 €!

Ivo Toman

A sikeres önmanipuláció 
A belső beszéd titka

Az emberi élet olyan, mint egy irányított lövedék: Közben:
- Az emberek többsége nem is tudja, hogy lövedéküket (életüket) irányíthatják.
- Az emberek többsége a lövedékük (életük) irányítását másnak hagyja.
- Ha az emberek irányítani akarják lövedéküket (életüket), sokszor nem tudják, hogyan kell, ezért az emberek 95%-a nem lesz sikeres az életben.
Van céljuk? Be akarja járni gyalogosan Európát? Akar könyvet írni? Akar keresni milliókat? Akar karitatív szervezetet alapítani? Akar...? Ha tényleg valamit be akar bizonyítani, akkor nem annyira fontos, hogy milyen az ön konkrét célja. Azt ugyanis bármikor meg lehet változtatni. Szintén nem nagyon fontos a konkrét út, amelyre lépett. Idővel az is megváltozhat.

A kötet ára 15 euró, de ha most az alábbival együtt vásároljuk meg, akkor a kettő összesen 20 euró.

Ivo Toman

Primitíven a sikerhez

Valahányszor a sikertelen emberek a sikeresekről beszélnek többnyire mindig ugyanarra az eredményre jutnak: Igen, bár ő sikeres, de akkor is primitív? Ezzel határozottan egyetértek, mert a sikeres emberek nem bonyolítanak. A siker, az érvényesülés és a pénz megszerzéséhez egyszerű és primitív módszereket használnak. Úgy érzem, létezik valamilyen visszafordítható emberi tulajdonság, amely közkedvelten bonyolítja az egyszerű dolgokat. Ugyanakkor az egyszerű megoldások hatékonyabbak. A Primitíven a sikerhez arról szól, hogy a primitív megoldások jobb eredménnyel bírnak, mint a bonyolultak. Ebből a könyvből megtudják miért van ez így.

Nos kérem, motiválódjunk, vásároljuk meg egyszerre a fenti 2 db könyvet, és sikeresen megtakarítunk magunknak 10 eurót!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése