2016. január 6., szerda

Könyvajánló 113

Idei első könyvajánlónkban mi mást ajánlhatnánk, mint egy egész évre szóló kalendáriumot, ráadásul ez egy egészen különleges kalendárium!
Természetesen 2016-ban is folytatjuk a Phoenix Könyvesbolt és Antikváriummal karöltve a jobbnál jobb könyveket, kiadványokat bemutató könyvajánlóink sorát. Eddigi ajánlataink könnyen megtekinthetők a TARTALOMJEGYZÉKBEN.

Szépasszony Lunáris Kalendárium 2016

ETC MÉRNÖKI ÉS KERESKEDELMI KFT., 2015

A Hold ugyanúgy befolyásolja a mindennapi életünket, mint mindennapjainkra az apály és a dagály hat. A csillagok közt nyugatról halad kelet felé. S közben változik.
Tekintettel arra, hogy a lunáris ciklus rövid, az emberek már nagyon régen kapcsolatba hozták a különféle földi folyamatokkal. Elődeink hittek abban, hogy a Hold hat a természetre és az emberekre. A támpontot azok a tapasztalatok jelentik, generációkról generációkra szállnak. Minden olvasó maga is meggyőződhet róla. A világ rendkívül bonyolult és titokzatosabb, mint gondolnánk. Minden mindennel összefügg, mégpedig látható vagy láthatatlan kapoccsal.

Az asztalinaptár,  kiegészítő könyv, füzetke és mini-naptár összesen 12,99 euróért kapható a Vajansky utca 6 szám alatt található Phoenix Könyvesboltban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése