2015. április 21., kedd

Dráfi Mátyás Losoncon!

Nem tudom, kinek mi jut eszébe arról a névről, hogy Dráfi Mátyás, nekem egyből beugrik zengő hangja és szép magyar beszéde, no meg a szerepei sorából is egypár… Láttam őt színpadon Komáromban a Jókai Színház tagjaként, a saját Teátrumi produkcióiban is, no meg a Kassai Thália Színház színpadán is, például Ratkó József: Segítsd a királyt című színművében. Ott egészen közelről, hiszen ezt a darabot nyaranként is sokat játszottuk a különböző szlovákiai és magyarországi településeken, várakban, templomban. Nagy élmény volt!

 Íme egy videó 2012-ből...


Matyi bá – ahogy színházi berkekben szólítják – 1959-től koptatja a színpadi deszkákat, és most nyugdíjasként sem pihen, filmes szerepet vállal, CD-t ad ki, színpadi művekben játszik és természetesen előadói műsoraival is a nézők elé lép.

Egyik ilyen műsorát láthatjuk mi is majd ezen a héten vasárnap, április 26-án 16.00 órától a losonci Szabó Gyula Emlékházban. A ritka alkalmak egyike lesz ez, hiszen „ilyen közelről” ritkán látni a színészeket.

Mindenki, aki megváltja 5 eurós belépőjegyét, egyben a Szabó Gyula Emlékházat is támogatja, hiszen jó kis helyszín ez, a jövőben is szeretnénk ott további rendezvényeknek helyet kapni…

Jegyek a vasárnapi műsorra már megvásárolhatók a losonci Phoenix Könyvesboltban, ill. foglalhatók a losoncianziksz@gmail.com e-mail címen. És egészen ma éjfélig várom a játék helyes megfejtéseit, hiszen egy szerencsés nyertes ezúttal egy darab belépőjegyet nyerhet, kár lenne kihagyni!

Mindenkit szeretettel várunk, kedves olvasó, szóltál már a barátaidnak, rokonaidnak, szomszédoknak erről?

(A színessel jelölt szavakra is nagyon érdemes kattintani!!!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése