2020. február 24., hétfő

Moziba? Losoncon? Magyarul?

Igen!
Bizonyára sokan észrevették, hogy a losonci Apolló Mozi a kedvünkben szeretne járni és már egy ideje magyar szinkronnal/feliratokkal is vetíti a filmeket.


Így például ma este 18.00 órától a Sviňa című film tekinthető meg magyar feliratokkal. Előzetes ITT.

De amiért ezt a posztot írom: az Apolló Mozival megegyezve hamarosan játékot indítunk a blog facebook oldalán, amelyben majd egy-egy belépőjegy nyerhető a vetítésre.

Az első film, amelyet március 4-én 18.00 órától láthat majd magyar szinkronnal Losoncon a nagyérdemű, a videójáték világából megfilmesített Sonic, a sündisznó című japán-amerikai-kanadai animációs kalandfilm, akciófilm (100 perc), amelyben a kék animált sündisznó mellett többek között a gumiarcú Jim Carrey is jelentős szerepet kapott.



"Sonic, a sündisznó véletlenül hihetetlen erő birtokosa lesz, ami ő maga sem ért teljesen. A saját védelme érdekében a Földön rejtőzik el, és egyetlen szabályt kell betartania: nem szabad, hogy a világ tudomást szerezzen a létezéséről.
Ám ez nem könnyű feladat egy 15 évesnek, főleg ha az a 15 éves Sonic képességeivel és habitusával van megáldva. Így aztán nem kell hozzá sok, hogy felfedezze őt Tom, a szarkasztikus, ám áldott jó szívű kisvárosi zsaru. Ők ketten összeállnak, és egy hihetetlenül akciódús kalandba keverednek, miközben átszelik a fél világot úgy, hogy üldözi őket a mániákus Dr. Robotnyik és robotszerkentyűi..."  
(szöveg forrása)

Kedvcsinálónak most ennyi, érdemes lesz figyelni a facebook oldalunkat, hamarosan indul a JÁTÉK!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése