2019. március 17., vasárnap

Programajánló március 18-24.

Van egy remek hírem az előttünk álló hétre: most már egészen biztosan itt a tavasz! Hogy a természeten kívül a lelkünk is felvirágozhasson, érdemes lesz ellátogatni valamelyik kulturális rendezvényre, akad a héten néhány.
 

Elsősorban ne feledjük, hogy ma délután 15.00 órától koszorúzás a Kármán-emlékműnél, utána pedig Böszörményi István vetítettképes előadása a Kármánsuli Ráday-termében Az 1849-es tavaszi hadjárat és a losonci csata címmel.

Március 20-án (szerdán) vetítik a Mozgó Mozi Program keretén belül a Vándorszínészek című filmet az alapiskola Ráday-termében 18.00 órától. A vetítés technikai okokból elmarad, megértésüket köszönjük!


Ugyanaznap a Franz Sörfőzdében a Srí Lankán szerzett tapasztalatairól, kalandjairól tart vetítéssel egybekötött előadást Whisky, az ismert szlovák énekes. Kezdés 19.00 órakor.

Aki szerdán inkább pop opera stílusban szeretne népszerű melódiákat hallgatni, az elmehet 18.00 órára az Apolló Moziba, ahol a LaGioia elnevezésű énekestrió lép fel. Jegyek még kaphatók, áruk 13,00 euró.

Március 21-én (csütörtökön) ismét vetítésre várnak bennünket a Kármán József Alapiskola és Óvoda Ráday-termébe 17.00 órára, ezúttal a Kármán Napok 50 éve lesz terítéken.

Losoncon március 21-23. között a Svet v meste (A világ a városban) elnevezésű fesztivál zajlik majd, amelynek műsorában filmek, színházi előadás, beszélgetések várhatók a B.S.Timrava Színházban. A fesztivált szombaton este 9 órakor koncert zárja a Franz Sörfőzdében. Részletek a plakáton ITT.


Március 22-én (pénteken) a Ringató foglalkozás keretén belül Szegi Aranka mesél többek között a gyermekek hordozásáról délelőtt 10.00 órától a Kármánsuliban.

Kellemes tavaszi napokat mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése