2019. február 27., szerda

Könyvajánló (újratöltve) 69.

Milyen egyszerű kitalálni a könyvajánló tartalmát, ha minden hétre esik egy író-olvasó találkozó Losoncon és a környéken! Múlt héten Nyáry Krisztián járt Füleken, ezen a héten az alábbi kötet szerzői, Bartalos Tóth Iveta és Mészáros Krisztina jönnek Losoncra illetve Rimaszombatba.

Bartalos Tóth Iveta - Mészáros Krisztina
Anyább anyák

Phoenix Polgári Társulás, 2018


Anyának lenni nem kell, választjuk. De ha vállaljuk, a lehető legjobban kell csinálnunk - írja Mészáros Krisztina.
Bartalos Tóth Iveta szól az én-idő fontosságáról, hiszen azzal, hogy anyává válunk, nem szűnik meg a saját életünk sem!
És mindezt ráadásul még össze is kellene egyeztetni egymással, hogy a párkapcsolatról, a hivatásról, a munkáról, a barátokról és a hobbiról ne is beszéljünk. Hogy lehet ezt mind győzni? És győzni kell?
A történetek és elmélkedések szerzője két fiatal nő, aki teljesen más úton jutott el az anyaságig, máshonnan indult, de eltérő természetük, problémamegoldási módjaik és életútjaik ellenére egy olyan sikeres csapatot alkot, amely a Mert nőnek lenni jó társulás rendezvényein, beszélgetésein és blogján keresztül rengeteg más nőnek, anyának segíthet, nyújthat fogódzót, szerezhet örömöt és erősítheti meg őket abban, hogy jó irányba halad az életük, és nincsenek egyedül a gondjaikkal, gondolataikkal. És hogy úgy vagyunk jók, ahogy vagyunk, akár anyaként, akár nőként, partnerként, barátként.

Az érdeklődőket március 1-én Losoncon 10.00 órakor várják a szerzők a Nógrádi Könyvtárban, délután 17.00 órakor pedig Rimaszombatban a Három Rózsa Kávéházban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése