2016. június 19., vasárnap

Programajánló június 20-26.

Mostanában ugyan minden a fociról szól, de szerencsére az élet többi területén halad minden továbbra is a maga útján, így a heti programajánlóba is sikerült egy-két érdekes programot találnom.

Mindjárt június 21-én (kedden) Tóbiás Szidi látogat el Losoncra, hogy a felújított zsinagógában is bemutassa a JOLANKA című albumának dalait. Az este 19.00 órakor kezdődő koncertre jegyek még tán korlátozott számban kaphatók a Városi Információs Központban, az Arany utcai zeneműboltban vagy a ticketportal weboldalon.

Június 22-én (szerdán) ismét a Radosinai Naiv Színház teszi tiszteletét városunkban, ezúttal a Lás-ka-nie 2 című előadást tekinthetik meg azok, akik 19.30 órára elfáradnak a B.S.Timrava Színházba és előtte megvásárolják a 12 eurós belépőjegyüket is.

Június 24-én délelőtt 10.00 órakor nem kell megijedni, nem az új fantasztikus Galéria üzletközpontunk készül majd leégni, csak a tűzoltóság mutatja majd be tudását a szünidőre váró gyerkőcöknek, délután kettőkor még egy közlekedési balesetet is kreálnak a nagyobb érdekesség kedvéért.

Sokkal nyugodtabb hangvételben zajlik majd délután 17.00 órától az Ozvena vegyeskar koncertje a református templomban, tetszőleges belépti díj ellenében.


Hétvégén aztán besűrűsödnek az események, Füleken június 25-26-án, vagyis szombaton és vasárnap tartják a XVII. Füleki Történelmi Várjátékokat. A szombaton délelőtt 10.00 órakor kezdődő rendezvény gazdag programja részletesen ITT olvasható minden egyéb szükséges információval egyetemben.

Aki nem szeretne a történelem bugyraiba merülni, hanem egészen más jellegű szórakozásra vágyik, az látogasson ki a losonci tóhoz (priehrada), ahol szombaton 13.00 órától mindenféle érdekesség, mozgásforma, eszem-iszom, este pedig zene-zene-zene várja mindazokat, akik elővételben megvásárolják 7 eurós belépőjegyüket, amely a helyszínen már 10 eurót kóstál majd.


Különben nem érdemes szombaton nagyon elfáradni, hiszen június 26-án vasárnap már reggel 7-kor nyitja kapuit a szokásos régiségek és érdekességek börzéje a losonci piacon, délután 16.00 órakor pedig vár ránk a losonci zsinagóga belülről Puntigán József kalauzolásával. A magyar nyelvű ismertetéssel tarkított nézelődés a zsinagógában INGYENES!

Kívánok mindenkinek kellemes élményeket, ma BOLDOG APÁK NAPJÁT, az összes focidrukkernek meg erős idegeket, jó szurkolást!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése