2018. április 15., vasárnap

Programajánló április 16-22.

Most amikor minden virág nyílik… Szóval most remek dolog kint lenni a természetben, de természetesen ez nem azt jelenti, hogy ne vehetnénk részt benti kulturális rendezvényeken is. Azokból is akad bőven Losoncon és a környéken.


Mindjárt ma, azaz vasárnap délután elsétálhatunk a Nógrádi Múzeum és Galériába, ahol a művészetek világnapja alkalmából délután 14.00 – 17.00 óra között Nógrád fiatal művészei mutatkoznak be. A festészet, kerámia, fényképezés, street art, kovácsmesterség mellett az érdeklődők az aktuális kiállításokat is megtekinthetik. Jó idő esetén az épület kertjében zajlik a rendezvény, amelyre a belépés 1 euró ellenében lehetséges.


Aki megváltotta jegyét az Egy csók és más semmi című zenés vígjátékra, az ma este véletlenül se maradjon otthon. A B.S. Timrava Színházban 18.00 órakor kezdődik az előadás. Egyébként MINDEN JEGY ELKELT!

Április 18-án (szerdán) egy szlovák musical, a Frida, malovať a milovať című érkezik Losoncra a B.S.Timrava Színházba. Az este 18.00 órakor kezdődő előadásra jegyek 18 euróért kaphatók. 12 éven aluliaknak nem ajánlott.

Ugyanaznap Rimaszombatban Szomolai Tibor legújabb regényének könyvbemutatója zajlik majd 18.00 órától a Három Rózsa Kávéházban. A szerzővel Juhász Dósa János beszélget.

Április 19-én (csütörtökön) szintén Rimaszombatban Simon Attila történésszel beszélgetnek a bejei Szent-Ivány Józsefről. A délután 17.00 órakor kezdődő beszélgetés a Csillagházban valósul meg.

Másnap, április 20-án (pénteken) ismét a rimaszombati Csillagház ad teret a Bársony István és barátai című előadásnak, amely 17.30 órakor kezdődik. Az előadó Dr. Csiák Gyula Bársony – kutató lesz.

Április 21-én (szombaton) este 21.00 órakor kezdődik a Franz Sörfőzdében a James & Black formáció soul koncertje. A rendezvényre jegyek 12 euróért válthatók.

Vasárnap sem kell zenei élmény nélkül maradnunk, szintén a Franz Sörfőzdében a Hudba v kruhu elnevezésű koncertsorozat következő akusztikus koncertje valósul meg fiatal zenészek közreműködésével. A 19.00 órakor kezdődő rendezvényre jegyek 4 euróért válthatók.


És egy kicsit előreszaladok az időben: április 23-án délelőtt Süll Tamás párkapcsolati tanácsadóval lehet beszélgetni a 10.00 órakor kezdődő Ringatón,
majd 17.00 órakor szintén a Nógrádi Könyvtárban Képzelet vagy valóság? címmel tartja áprilisi találkozóját a Szótértők csapata.

Kívánok mindenkinek kellemes tavaszi élményeket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése