2018. április 4., szerda

Könyvajánló (újratöltve) 28.

Ezen a héten ismét a Nógrádi Könyvtár polcairól szemezgetünk, hiszen ott egészen biztosan mindenki megtalálja a neki tetsző olvasmányt. Ma éppen a bűnügyi regények, még pontosabban az orvosi környezetben játszódó krimik kedvelőinek figyelmébe ajánlom az alábbi kötetet:

Sally Hunter
Zárt osztály
Vagabund Kiadó

Robert Blackberry magánnyomozó régimódi zsaru, akit évekkel korábban kétes kapcsolatai és erőszakos módszerei miatt távolítottak el a New York-i rendőrségtől.
A keményöklű férfi egy rutinmunkának induló feladat végrehajtása közben egyik pillanatról a másikra egy lövöldözés kellős közepén találja magát, s mivel tudja, hogy ő már nem a régi, ezért úgy dönt, azonnal kiszáll az ügyből, és a rendőrségre viszi védencét. A férfit azonban még másnap elteszik láb alól, és egy feltűnően csinos nő akkora összeget ajánl a szorult helyzetben lévő nyomozónak, hogy az a józan esze figyelmeztetése ellenére sem tud ellenállni a kísértésnek, és elvállalja az ügyet.
A szálak a Falloon and Boyd elmegyógyászati klinikára vezetnek, így Blackberry néhány nappal később azon kapja magát, hogy máris a mentálisan sérült betegek közé keveredve próbál közelebb jutni a rejtély megoldásához. Rövidesen eljut a zárt osztályra is, ahol egymást követik a különös események, kilesi a titokzatos C épület titkát., s eközben rádöbben, hogy a betegek némelyike egészen elképesztő módon – teljesen normális...

Olvassunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése