2018. április 25., szerda

Könyvajánló (újratöltve) 31.

Ezen a héten menjünk a dzsungelbe! De előtte álljunk meg a Nógrádi Könyvtárban és a magyar részleg polcairól vegyük le az alábbi kötetet:


Ann Patchett    
Útvesztők

Kossuth Kiadó, 2017

Felfedezés, varázslat, kínzó emlékek és lázrohamok várnak dr. Marina Singh farmakológus kutatóra. Szomorú és ijesztő küldetésre indul az Amazonas harsány színekkel, mérgező nyilakkal és alattomos rovarokkal teli világába, hogy végül megbékéljen saját múltjának hibáival és veszteségeivel.
Marina egykori szülész-nőgyógyász professzora egy termékenységfokozó gyógyszer kifejlesztésén dolgozik az esőerdőben, a külvilágtól elzárva. A megbízó gyógyszeripari vállalat először Marina kollégáját küldi tájékozódni az eredményekről, de a férfit szerencsétlenség éri, így dr. Singh kénytelen a nyomába eredni. Utazása valóságos odisszea a lélek útvesztőiben, melynek során a buja szépségű, de életveszélyes dzsungel varázslatos titka is feltárul előtte…

Ann Patchett érzelmekben gazdag regénye izgalmas, felkavaró olvasmány, miközben elgondolkodtató erkölcsi dilemmákat is érint.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése