2015. május 12., kedd

Tisztelt Színházkedvelő Barátaink!

Ugyan még csak május közepe, de már most kérek mindenkit, hogy írja be a naptárába a következő dátumok valamelyikét: 2015. június 7, 8 vagy 9. Akkor lesz a losonci Kármán József Színház új darabjának bemutatója. Ebből az alkalomból teszem közzé Csák István, a csoport vezetőjének gondolatait:

"Végre sikerült lezárni a sikeres 25 színházi esztendő ünnepségeit. Újult erővel, merész tervekkel indítjuk a következő évadot.
Örömmel közöljük Veletek, hogy  egy hónap múlva, azaz június 7, 8, 9 ebben az évben először újra bemutatóra kerül sor.
Bertolt Brecht: Dobszó az éjszakában c. komédiájának átiratát nézhetitek meg Máté Krisztián rendezésében. Nem szó szerinti komédia, de olyan brechti. Egy novemberi éjszakán játszódik a történet a XX. század első harmadában. Elgondolkodtató, sokszor humoros, mély érzelmekkel teli történet. Nem idegen a mai világunktól..., aki eljön, majd eldönti.

Új rendező, új tervek, újra kamara előadás, a régi társulat. Ha emlékeztek, két darabunkat mutattuk be kamara előadásként - az egyik nagy sikerrel ment (Tanulmány a nőkről), a másik kevésbé (Sóska, sült krumpli). Itt az idő, hogy újra próbálkozzunk. Kölcsönös élmény, amikor a néző testközelből látja a színész játékát, minden megmozdulását, belső érzelmeinek megnyilvánulását. De ugyanúgy a játszók részére is erőt, lendületet ad a közönség közelsége, megértése, azonosulása. Tegyük próbára egymást.
Szereplők: Erdélyi Gabriella, Csák Éva, Pünkösdi Mónika, Erdélyi Gábor, Erdélyi Attila, Setény Öcsi, Sándor Zsombor, Csák István.

Éppen azért arra szeretnénk Benneteket kérni, biztosítsátok előre a belépőjegyeket!
Előadásonként kb. 60 embert tudunk a játszótérbe beengedni.
Jegyelővétel: Phoenix Könyvesbolt, MIC, valamint előzetes rendelés a 0905 113377 mobil számon."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése