2015. május 6., szerda

Könyvajánló 80

Mai könyvajánlónk e sorok kíséretében érkezett a losonci Phoenix Könyvesboltból: Igaz, hogy Magyarországon már volt Anyák napja, de a legtöbb ország csak május második vasárnapján tartja ugyanezt. Gondoltam, baba nélkül nem lehet ANYA sem, így most egy babanaplót ajánlok.

Babanapló
CONSILIO KIADÓ, 2011

A megérkezés öröme, mikor egy kicsi emberke teszi teljesebbé a családot... Pillanatok, amelyekre érdemes emlékezni... Emlékek, amelyek évekig elevenek... Naplót vezetni? Talán kényszerítő ereje van. Emlékezni? Felemelő egyszerűséggel! Egy albummal - Bátky Tamás csodálatos fotóival. Közhelyeket kerülve - Márai, Katona, Weöres, Schiller, Szentgyörgyi és további nagyságok segítenek az érzések rögzítésében. S hogy az idézeteken kívül a személyesség is helyet kapjon: a kismama, a család írja tovább a könyvet. Helyet ad személyes fényképeknek, de egy ugyanott elrejtett boríték, üres levélpapírral szintén megírásra vár még. Talán épp az Ön levele lesz... A babának, akit “csendesen, de két kézzel adott az élet”. Egy levél, mely az érkezés örömére íródik, de már egy Felnőtt születésnapján kerül felbontásra. A várakozás és megérkezés örömére...

Több típusú BABANAPLÓ van kínálatban - különböző árakon, ez a mai univerzális babanapló a Phoenix Könyvesboltban 16,90 €-ért megvásárolható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése