2013. szeptember 24., kedd

Oszt’ ez mire jó?


Én kérem, egy kíváncsi ember vagyok. Most például azt szeretném megtudni, hogy mi sül ki ebből...
Az elmúlt napokban megemlítettem néhány ismerősömnek mire készülök, hogy blogot szeretnék indítani. Hogy megtudjam mitől nem működnek itt a dolgok, hogy fórumot teremtsek, embereket hozzak össze, műsort ajánljak, vetélkedni hívjak, délutáni teára, galériába, színházba, szervezzünk karaoké bulit, meg retrót, meg üljünk le eszmét cserélni irodalomról, művészetről, vagy akár kézimunkáról, hogy szórakozzunk, ismerkedjünk, jól érezzük magunkat, beszélgessünk, egyszóval találkozzunk…
Az ismerőseim azonban szkeptikusak. Hogy úgy sem jön ez nekem össze. Mert az emberek begubóznak, nem járnak sehová, inkább otthon ülnek a TV előtt papucsban. Biztos van ebben is igazság.
És nagyon remélem, hogy az ellenkezője is igaz. Az emberek mennének, tennének, részt vennének, csak nincs miben, vagy ha van, akkor nem tudnak róla. (Itt a példa, az augusztusi városnapok – tele volt a tér, a városközpont, vasárnap a park!)
Te hogy érzed kedves olvasóm? Melyik táborba tartozol? Ülsz otthon, vagy inkább kimozdulsz? Neked nincs hiányérzeted? Örülnék, ha megosztanád velünk a véleményed, kérlek, írj megjegyzést, beszélgessünk.

(Felmerült az is, hogy egyszerűbb a facebookra regisztrálva csevegni. Igen, de nincs mindenki az fb-n – én sem voltam – épp ezért szeretném itt elindítani ezt a dolgot, nem ott.)

2 megjegyzés:

  1. Igen, jó a csevegés az FB-n, egyszerűbb is, de hamarabb feledésbe merül, mint egy blogon leírt szöveg. Valahogy nekem a blogírás személyesebb.
    Komolyabb :-)
    Köszi a blogajánlást, plusz egy ok, hogy gyakrabban írjak rá :-)

    VálaszTörlés