2013. szeptember 29., vasárnap

OKTÓBERI előzetes programajánló



Kedden már október, ennek örömére több losonci étterem is liba-, ill. kacsalakomára invitálja a vendégeket, aki nem tudja hova kell menni, annak megírom e-mailben…

  • A Vigadó közelében álló tornyok alatti egyik kávézóban Kovács Péter minikiállítása látható egész októberben. 
  • Október 5-én szombaton az egyre népszerűbb nordic walking kedvelői versenyezhetnek a losonci tónál 10.00 órai kezdettel, illetve ugyanebben az időpontban a repülőgép modellek iránt érdeklődőket is várják a Panyidaróc felé vezető úton a Losonc vége táblánál. 
  • A Nógrádi Múzeum és Galériában még október 6-ig megtekinthető az Őszi találkozások 2013 elnevezésű amatőr képzőművészek alkotásaiból nyílt kiállítás.  
  • Október 12-én közös őszi sétára invitálják a természet szerelmeseit.
  • Kertészkedőket és érdeklődőket várnak október 13-án (vasárnap) a losonci piacra, ahol Nógrád terményeiből rendeznek kiállítást, hozzá eszem-iszom, ökörsütés, muzsika.
  • Október 16-án szerdán a Szabó Gyula Emlékházban klezmer koncert várható.
  • Október 24-25-én ismét a piacra kell menni, elsősorban a dzsessz kedvelőit várják, Peter Lipa és Dan Bárta ad koncertet.  
  • És hogy a színház se maradjon ki, aki nem látta Losoncon a Kassai Thália Színház előadásában Neil Simon Pletykák című vígjátékát, az október 26-án Füleken 18.00 órai kezdettel ezt bepótolhatja.   
    (Csak megsúgom, hogy a színessel kiemelt szavak alatt linkek rejtőznek, rákattintva bővebb info olvasható. És továbbra is várom az ajánlatokat, mi hol mikor várható, én sem tudhatok mindenről...)

1 megjegyzés:

  1. Kedves Éva!

    Közös ismerősünkkel Papp Andreával és férjével Sanyival már szerveztünk közös programot(-okat) és a jövőre tekintve is szeretnénk ezt a kapcsolatot fenntartani. Elsősorban, hogy a szomszédos országokban élő magyarok együtt közösen művelődhessenek, szórakozhassanak, de természetesen mindegy, hogy milyen nemzetiségről van szó a lényeg, hogy közösen,közösségben lehessünk. Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a mai kézműves foglalkozásunkra is.

    Üdvözlettel:

    Vargáné Oláh Angéla
    Ipolytarnóc IKSZT

    VálaszTörlés