2019. január 20., vasárnap

Programajánló január 21-27.

Rövid és velős lesz az e heti programok sora.

Kezdjük Rimaszombatban január 21-én (hétfőn) a pácba került pasikkal. Az este 19.00 órakor kezdődő Pasik a pácban című vígjáték rendezője Gergely Róbert, szereplői pedig többek között Rátonyi Hajni, Heller Tamás, Beleznay Endre, Csomor Csilla.

Losoncon pénteken, azaz január 25-én 17.00 órára várnak minden eddigi és leendő Csemadok tagot a szervezet évzáró és egyben évnyitó gyűlésére a Kármán József Alapiskolába.

Szombaton Fülekre lesz érdemes menni, hiszen január 26-án Íjcsatát tartanak a Koháry István Alapiskolában az UDVart Klub szervezésében. A 14.00 órakor kezdődő csatában 4 fős csapatok mérik össze erejüket.


Vasárnap, azaz január 27-én pedig Losoncra várják az operettek és musicalek kedvelőit, hiszen immár hagyományosan ismét Újévi Operett és Musical Koncertet tartanak. A B.S. Timrava Színházban 18.00 órakor kezdődő gála fellépő vendégei: Teremi Trixi, Ress Hajnalka, Lukács Anita, Papp Gabriella, Vadász Zsolt, Kovács Szilárd és Ocsko Aladár. A koncerten a fellépő művészeket ebben az évben is a Dunakeszi (volt Váci) Szimfonikus Zenekar kíséri, vezényel Kökényessy Zoltán.


És végezetül szaladjunk picit előre az időben: a blogon már bemutatott fiatal házaspár, Ági és Laci február 13-án a losonci Kármánsuliban 17.00 órakor mesél majd az Új-Zélandon, Ausztráliában és a Cook-szigeteken megtett útjukról.

Kívánok mindenkinek kellemes januárt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése