2017. november 23., csütörtök

Időhallgatás - a Szabó Gyula Emlékházban

Ebben a szomorkás, sötét időben menjünk és töltsük fel a lelkünket színekkel! Erre kiválóan alkalmas például a losonci Szabó Gyula Emlékház, ahol új kiállítás nyílik.
Az "Időhallgatás" c. kiállításon Szabó Gyula utolsó 5-7 évéből mutatnak be válogatást. Tekintettel az adventi időszakra a várakozás, a sorsszerűség kérdésével kapcsolatos művek lesznek kiállítva. Néhányat már láthattak az Emlékház látogatói, de olyanok is lesznek, amelyeket most először mutatnak be, rávilágítva a köztük levő összefüggésre.


Az Emlékház pénteken délutánonként 14.00 - 17.00 óra között tart nyitva, de a 0911 494 485 telefonszámon más időpontot is egyeztetni lehet. Így akár egy kellemes hétvégi ligeti séta előtt/után is beiktathatjuk a képek megtekintését - ha előtte telefonálunk egyet.

Egyébként december 13-án lesz 16.00 órától az Emlékház nagytermében az egyházi Művészeti Alapiskola adventi koncertje hallható és látható.

Mindenkit szeretettel várnak!

1 megjegyzés:

  1. Még hozzáteszem, hogy az "Időhallgatás" c. kiállítás terveink szerint 2018 február végéig lesz látható. Ami utána következik, azt majd időben jelezzük. Üdvözlettel: Szabó Kinga

    VálaszTörlés