2017. augusztus 20., vasárnap

Heti programajánló helyett...

Úgy tűnik, a héten ki kell pihennünk a városnapok fáradalmait és erőt gyűjtenünk az augusztus végéhez, mivel alig találtam programot a környéken.


Aki hétfőn, augusztus 21-én Rimaszombatban jár, az ne hagyja ki a Szépséges Cseres című fotókiállítás megnyitóját a Városháza Galériájában 15.00 órakor. Egyébként szeptember 28-ig lesz látogatható a kiállítás.

Aki pedig nem tud meglenni tömeges zenei rendezvény nélkül, az menjen ki szombaton, augusztus 26-án este 8-ra a videfalvai (Vidiná) focipályára, ahol nyárbúcsúztató Celeste Buckingham & King Shaolin koncert lesz többek között.


És a figyelmes szemlélődő már bizonyára felfedezte a blog szélső sávjába biggyesztett plakátot is, amelyen az áll, hogy október 6-án VARNUS XAVÉR és tehetséges fiatal orgonisták koncerteznek a losonci zsinagógában. Erről a rendezvényről majd még bővebben is szót ejtünk, a lényeg: ne felejtsük el időben lefoglalni/megvásárolni a jegyünket. (Jegyvásárlás augusztus 28-tól a plakáton feltüntetett helyeken és személyeknél).
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése