2017. február 26., vasárnap

Programajánló helyett...

Eredetileg úgy gondoltam, hogy ma a márciusi előzetes program kerül majd terítékre, arra azonban még várni kell.
Egy biztos: ma reggeltől délután 15.00 óráig a losonci piacon zajlik az élet, temetik a farsangot mindenféle ehető, iható, nézhető, hallgatható, élvezhető dolgok közepette. Aki arra jár, ne hagyja ki!
A héten a losonci gyerekek is a tavaszi szünet áldásait élvezhetik, ne hagyjuk őket egész héten a számítógép és egyéb elektronikus kütyük fogságában, odakint már majdnem tavasz van!

 

Ami már most biztos a márciusi programból, az a szokásos havi egyszeri találkozó a Nógrádi Könyvtárban. Március 6-án 17.00 órától Böszörményi István mesél Ráday Pálról, a költőről. A könyvtár olvasótermébe ez alkalomból a belépés ingyenes.

Andrásfalvi-Faragó Zoltán

Megsúgom, hogy 3 nappal később, március 9-én is a Nógrádi Könyvtárban találkozunk, hiszen ott Andrásfalvi-Faragó Zoltán természetfotóiból nyílik majd kiállítás Négy évszaknyi barangolás címen, és a Salgótarjánból érkező fotós, író, újságíró vetített képekkel illusztrált előadásban is mesél a természetben tapasztaltakról, meg egyebekről is. Egyébként a Dióhéj Kiadó ügyvezetőjeként már járt nálunk, vele nyitottuk meg nagy bátran az egykori Klubszerdáinkat a Magyar Kulturális Központban... :-)

Mára tehát ennyi, kívánok mindenkinek kellemes, napsütötte napokat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése