2015. október 21., szerda

Könyvajánló 103

Örömmel tölt el, hogy a Phoenix Könyvesboltnak köszönhető heti könyvajánlóinkkal sikerül felhívni  a figyelmet egy-egy érdekes kötetre, kiadványra. Mivel közeleg a Mindenszentek ünnepe és a Halottak napja, ma egy igaz történetekből álló, túlvilági élményekről szóló gyűjteményt ajánlunk.

Jacky Newcomb
Megmentett egy angyal 
És más igaz történetek a túlvilágról

Alexandra Kiadó, 2010

Jacky Newcomb legújabb könyvében szívet melengető történeteket gyűjtött össze, melyekben éteri őrangyalok, kedves földi angyalok, elhunyt rokonok és házi kedvencek lelkei jelennek meg a szükség legsötétebb óráiban, hogy vigaszt és örömöt hozzanak az emberek életébe.
A történetekből megtudjuk a hihetetlen igazságot: Az "angyali légzsákról", mely a legjobbkor csapódott fel, hogy megmentse a vezetőt a biztos haláltól. Az asszonyról, aki vethetett egy pillantást a túlvilágra, de visszaküldték a mennyekből, mivel még dolga volt a földön. Az anyukáról és két kisgyermekéről, akiket láthatatlan erők mentettek ki tornádó pusztította otthonukból. Szellemekkel társalkodó kisgyermekekről, angyalokat látó kisfiúkról és kislányokról. Hűséges házi kedvencekről, akik visszajárnak, hogy megvédjék a gazdijukat.

Függetlenül attól, hogy hiszünk vagy nem hiszünk a benne leírtakban, a könyv 9,95 euróért vásárolható meg a Phoenix Könyvesboltban.

És ha már könyv és Phoenix, szeretném felhívni a figyelmet egy most szombati rendezvényre is: Puntigán József és Mária Adamová ismételten nagyító alá vette Losoncot, ezúttal a várost az idő változásainak tükrében mutatják be magyar, szlovák illetve angol nyelven.
A könyvbemutató 2015. október 24-én 16.30 órakor lesz a PHOENIX GALÉRIÁBAN, magyar és szlovák nyelven.


Mindenkit szeretettel várnak a szervezők!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése