2015. szeptember 23., szerda

A 100. KÖNYVAJÁNLÓ helyett - JÁTÉK!

A losonci Phoenix Könyvesbolt és Antikváriumnak köszönhetően immáron századik (100!!!) hete kapom rendszeresen a könyvajánlókat. Remélem továbbra is megtartják ezt a jó szokásukat, könyvből sosem elég!


Ráadásul a Könyvesbolt mellett egy új kezdeményezés is teret kapott, a Vajansky utca 6-os szám alatt afféle GALÉRIA és KÖNYVUDVAR létesül(t), a Galériában megvásárolható képzőművészeti alkotások, összejövetelek, a Könyvudvarban pedig majd főleg tavasztól őszig különböző szabadtéri rendezvények kapnak teret.

A nyeremény: könyvjelző, hűtőmágnes és póló (más színekben is)

Mivel szombaton afféle előmegnyitón vehettünk már részt a városnéző sétánkat követően (FOTÓK ITT), ebből az alkalomból pedig a Könyvudvart és Galériát reklámozó hűtőmágnesek, könyvjelzők és pólók is előkerültek, közösen úgy döntöttünk, egy ilyen csomagot a blog olvasóinak is felajánlunk, cserébe egy egyszerű kérdést kell csak megválaszolni.

A blog oldalsávjában mától megtalálható az eddigi KÖNYVAJÁNLÓK tartalomjegyzéke is.
Kérdés:
Összesen hány könyvet ajánlottunk az eddigi 99 könyvajánlónkon belül? Vigyázat: a kérdés becsapós, érdemes alaposan átböngészni a tartalomjegyzéket!

Válaszként egy számot kell megírni az ismert módok valamelyikén: a losoncianziksz@gmail.com e-mail címre, vagy a blog facebook oldalán üzenetben, vagy akár itt megjegyzésben.
Határidő: szeptember 25. (péntek) éjfél, szombaton a Könyvesboltban sorsolunk!
A Phoenix Könyvesbolt facebook oldalához mellesleg ITT lehet kedvelőként csatlakozni.

Frissítés (szept. 23., 19.14 óra): Farkas Ottó felajánlotta az eddigi nyeremények mellé az EL INNEN! című kötetét is - köszönjük sok szeretettel!

(Természetesen közben a LÁNCREAKCIÓ című játékról se feledkezzünk meg, párhuzamosan arra is várom a megfejtéseket!)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése