2019. november 21., csütörtök

Ismét egy kis könyvajánló

A blog régebbi olvasói bizonyára emlékeznek a rendszeres heti könyvajánlókra. Ezek alapját először a losonci Phoenix Könyvesboltban megvásárolható könyvek szolgáltatták, majd amikor a könyvesbolt bezárta kapuit a Nógrádi Könyvtár polcairól szemezgettem. Mostanában pedig sok egyéb elfoglaltságom miatt ez a rovat is szünetel...
A napokban viszont ismét jelentkezett Varga Tomi, a Phoenix Könyvesbolt tulajdonosa, és ismét könyveket szeretne a figyelmünkbe ajánlani.

Az első losonci tematikájú:

FOGLÁR GÁBOR

ÍTÉLETIDŐ

Könyv Guru kiadó 2019

Losonc, 1918-1919. Sorsfordító események, amelyeket távoli erők indítottak el, de mindenkit érintett.
Két élet, két sors, két történet, amelyek egymás mellett futnak, szorosan összekapcsolódva. Két hivatalnok, akik féltik életüket, munkájukat, szeretteiket. Ellenállás vagy behódolás? Imre, a folyton lázadó természetű ember, és Ádám, a nyugodt, családszerető férfi a történelem vihara mellett meg kell, hogy küzdjön magánélete problémáival, tragédiáival is. Mire lesznek képesek a hatalmas történelmi erők sodrásában?
Foglár Gábor 1989-ben született a felvidéki Rimaszombatban, majd Almágyban nevelkedett. Írásai történelmi témájúak, egy kis helytörténeti jelleggel fűszerezve, a Felvidékhez kapcsolódva.

A könyv ára 10 euró.


A másik könyv pedig a közelgő Mikulásra is remek ajándék lehet:

K O B O L D I A

Mesék - Versek - Kifestők

átfesthető borító
+ CD 15 dallal a Kobold zenekartól

Dalszövegek akkordokkal.

Nagy formátumú (21 x 26,5 cm) színes, gazdagon illusztrált zenés gyerekkönyv mesékkel, versekkel, kifestőkkel és CD-vel - 15 dallal, melynek szövegei akkordokkal is megtalálhatók a könyvben.

Ára 12,95 euró.


A könyvek megrendelhetők: Varga Tominál a 0907872540 telefonszámon vagy a tomute@azet.sk e-mail címen.

 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése