2020. január 12., vasárnap

JANUÁRI programajánló

Kívánok mindenkinek nagyon boldog, sikeres új esztendőt, főleg erőt, egészséget, a többit meg majd hozza az élet…
Hogy a szervezőknek köszönhetően mit hoz az élet januárban, azt megtudhatjuk az alábbi programajánlóból.


Január 13-án (hétfőn) 16.00 órától tartja idei első találkozóját a szót értők társasága a Nógrádi Könyvtárban. A terítéken a múlt századi írónők sikerei lesznek. Mindenkit szeretettel várnak!

Aki szeretné tudni, hányas IQ-val rendelkezik, az részt vehet a Mensa Szlovákia intelligencia tesztjén január 15-én (szerdán) 15.30 órától, amelyet a B.S. Timrava Gimnáziumban valósítanak meg. Részletek az eseménynél. 

Január 16-án (csütörtökön) a Nógrádi Múzeum és Galériában a XIII. Akvarell Triennálé ünnepélyes eredményhirdetése várható 16.00 órától a losonci Pedagógiai Szakközépiskola diákjainak újévi koncertje kíséretében.

Másnap, január 17-én (pénteken) a losonci Apolló Moziban a Bratislava Hot Serenaders ad újévi koncertet 19.00 órai kezdettel. Jegyek 18 euróért válthatók.

Szombaton a mozgásé lesz a főszerep, amennyiben valaki csatlakozik az Ipoly forrásához tartó téli túrázókhoz, amelyet a Javor egyesület szervez. Fontos tudnivalók a plakáton.


Aki a hideg téli időjárás helyett a bálterem melegét élvezné inkább, annak ajánlom figyelmébe Fülek Város Bálját, amelyet szintén szombaton, azaz január 18-án tartanak a felújított Városi Művelődési Központban.


A következő héten is folytatódik majd az újévi koncertek sora, hiszen Losoncon január 24-én (pénteken) idén sem marad el a hagyományos operett-musical gála a Dunakeszi Szimfonikus Zenekar kíséretében fellépő művészekkel.

Losoncon idén is a zsinagógában rendezik a városi bált, ezúttal január 25-én (szombaton). A borsos belépőért gazdag program és neves közreműködők várják a bálozókat.

Aki pedig színházi előadásra vágyik, az január 28-én (kedden) Rimaszombatban elmehet a Városi Művelődési Központba, ahol 19.00 órától a Meseautó című vígjáték lesz látható a Körúti Színház előadásában. Érdemes előre bebiztosítani a belépőjegyet!

Szép januárt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése